Rhaid

“Wat ga jij doen met je leven? Laat jij je leven nog verder bepalen door anderen die jou het liefst zorgvuldig overdacht volgens een plan ver weg willen hebben, je daarbij willen helpen, misschien zelfs dood willen maken?”

Mats zit verstijfd te luisteren naar Rhaid, hoe weet zij dat? Hij besluit zo weinig mogelijk los te laten en in algemeenheden te spreken. Alleen zo denkt hij erachter te komen of Rhaid haar verhalen uit de ruimte haalt of op basis van Mats’ antwoorden een verhaal creëert. De laatste drie woorden die Rhaid uitsprak echoën lang in Mats hoofd na. 

Rhaid vervolgt haar verhaal: “Ik ga je teleurstellen, ik doe niet mee met jouw controlespelletjes. Ik vertel alleen maar op basis van je hand, de energie die ik via je hoofd krijg en wat de tarotkaarten mij vertellen over wat er gaat gebeuren. Ook krijg ik mee wat jij zal kunnen doen en waar jij in je onderbewuste meezit.”

Mats lacht Rhaid toe en belooft mee te werken. Ondertussen heeft zij Mats losgelaten, schut de tarotkaarten en leg ze op tafel en pakt wederom Mats’ hand en legt haar andere hand weer op zijn voorhoofd.

“Je bent een lieve man, je bent ook gevoelig. Ik weet dat jij ook dingen ziet die anderen niet zien. Je hebt die bijzondere gave niet verder ontwikkelt en gebrek aan inzicht kan je verwarren. Vertrouw erop, net zoals in je liefdevolle relatie dat je op jou,w juiste moment jouw goede keuzes maakt. Ik zie dat mensen die dichtbij jullie staan door hun oppositionele energie andere keuzes en andere momenten proberen af te dwingen.

Preview, 1e druk Hoofdstuk “Rhaid”

Home: Geen Verweer

Fragment 1: Propulsare

Fragment 3: Verse Rozen

Fragment 4: Finis