Geen verweer – publiciteit

1,5 meter afstand en het organiseren van een boekpresentatie staan volledig haaks op elkaar. Dat betekent helaas het uitstellen van mijn zo goed georganiseerde evenement. Of, ik geef er een creatieve draai aan! Wellicht vallen de publicaties van Geen Verweer samen met zijn derde roman Maureen.

Eerder was er veel landelijke aandacht voor de eerste én tweede roman. en donderdag 27 juni 2019 een radio-interview. Het interview is uitgezonden tijdens “De Late Avond”(en herhaald) op 17 regionale zenders met een bereik van 3 miljoen luisteraars.

Ook het tweede interview, waarin Harm vertelt over zijn privéleven en op welke wijze dit zijn schrijven van Geen Verweer beïnvloedt, werd uitgezonden op de 17 regionale zenders (het is nog steeds te beluisteren via uitzending gemist en via de links op deze pagina!).

Door recente publiciteit is de verkoop van Harms eerste boek verdubbeld en is er veel aandacht voor en veel vraag naar zijn tweede roman Maureen en zijn derde boek Amandelkern. Maar ook Geen Verweer, dat na Amandelkern zal worden uitgegeven (verwacht december 2022).

Tineke over Geen Verweer: “Personages zijn geweldig, voor mij herkenbaar, beschreven. De karakters van de twee hoofdpersonen zijn sterk en maken het verhaal mooi, hoopvol. De geweldige herschreven eerste hoofdstukken zijn een fraaie start! Je laatste twee (slot)hoofdstukken van het eerste deel (eta)leren een kansrijk slot. Mooi op welke wijze je een retrospectie in het boek op hebt genomen, het maakt het verhaal echt af!”

Vraag voor geringe bijdrage E-book van Geen Verweer (pré-uitgave, wordt in beperkte kring uitgegeven)

Landelijke aandacht voor mijn nieuwe boek