Co Ni Mire Rium

Co Ni Mire Rium – Transitie, maart 2017

Uit Persbericht:

De hoofdpersoon – Herman, een pas gescheiden man – zit midden in zijn transitie. Vanuit zijn single bestaan ervaart hij Co Ni Mire Ruim en vindt zonder zoeken zichzelf en ruimte voor nieuwe liefde.

Zijn verleden en nieuwe twijfels spreken boekdelen. Herman heeft het voornemen zichzelf te hervinden en een nieuw en gelukkiger bestaan te creëren. Zijn verblijf in Dublin brengt veel levenslessen.

Door toevallige flirts en ontmoetingen ontdekt de man een nieuwe levenswijze waarin geluk en liefde kans krijgen. Het hoogtepunt van zijn reis en zoektocht naar zichzelf is de ontmoeting met Maureen in een bar. Samen met Maureen worden in korte tijd twee nieuwe mensen geboren!

Link naar boek op boekscout

Manja Helder over Co Ni Mire Rium“Aan de hand van een monologue interieur heb je me meegevoerd door Dublin, waar je alles over je stukgelopen huwelijk moest overdenken. Je hebt me wat aangename leesuurtjes bezorgd. Je hebt alles heel boeiend en helder beschreven, ik zag Dublin weer voor me.”

Mariska P. over Co Ni Mire Rium“In het begin moest ik even wennen aan de soms telegramachtige stijl van schrijven.  Maar het verhaal begon me steeds meer te boeien, je laat maar mondjesmaat los wat er in het verleden gebeurd is, en dat maakt dat je verder wilt lezen om te weten te komen wat er speelde en wat dat met de hoofdpersoon gedaan heeft en nog doet. Kortom, het boeide me en ik heb het in een ruk uitgelezen.”